websikehealthcheck

Blog...

„Nagy buli lesz, nagy slágerekkel!” – TNT koncert a Váci Világi Vigalom pénteki napján

Váci Világi Vigalom - 2023 - Programok - TNT interjú

A TNT két frontembere Dobrády Ákos és Zuber Krisztián gyerekkoruk óta ismerik egymást, a kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb hazai popzenekara volt, népszerűségük, azóta is töretlen. Slágereikkel belopták magukat kicsik és nagyok szívébe.

Benneteket idézve: „2005-ben, amikor azt hittük mindennek vége, még nem sejtettük, hogy igazából, akkor kezdődik el minden.”
A tavaszi grandiózus Sportarénás koncertetek után, augusztusban is készültök egy nagyszabású fellépésre a Budapest Parkba. Emellett országszerte turnéztok, melynek egyik állomása Vác lesz.

A város háromnapos kulturális fesztiválján, a Váci Világi Vigalmon csendülnek majd fel a TNT örökzöld slágerei, a Duna parti nagyszínpadon július 21-n pénteken 21 órakor.

Mire készülhet a váci közönség?

A szokásos, mindent elsöprő lendületes TNT koncertre. Aki kilátogat, ezer százalék, hogy nem fog csalódni. Nagy buli lesz, nagy slágerekkel!

Melyik dal a kedvencetek, ami minden koncerten felcsendül?

Igazából nincs kedvencünk, minden dalunk fontos számunkra, legfőképp, amit szeret a közönségünk. Évről évre megújítjuk a repertoárunkat, a koncertsorrendet. Természetesen a legnagyobb slágereinket soha nem hagyjuk ki a műsorból.

Közel 30 éve vagytok a színpadon, mégis számos interjúban elmondjátok, hogy a koncertek előtt nagyon izgultok. Hogyan sikerül mégis oldani a feszültséget fellépés előtt?

A feszültséget a színpad oldja, van egy normál drukk bennünk mielőtt színpadra lépünk. Amíg ez megvan, addig érdemes csinálni. Kell ez az egészséges izgalom, ez a felhajtóerő, ami meghozza a kellő energiákat.

Ha nem koncerteztek, szabadidőtökben mivel töltekeztek?

Ákos: Lehetőség szerint járunk konditerembe sportolni, szeretek teniszezni, kardio edzéseket végezni. Inti pedig rendszeresen padelezni jár a zenész kollégákkal.

Ákos, nemrég lettél apuka. Hogy látod mennyire sikerül kisfiadat megfertőzni a zene szeretetével?

Folyamatosan ott van a zongora a lakásban és ő saját maga megtalálja a hangszert. Úgy látjuk, élénken érdeklődik a zene iránt. Egy biztos, mi mindig abban fogjuk támogatni, amit ő szeretne csinálni, ami boldoggá teszi.

Több más zenésztársatokkal is együttműködtök, több formációban is láthatunk benneteket.

Inti, nemrégiben Ganxsta Zolee-val a DAL2023-ban láthattunk. A dallal egy igazi western hangulatot sikerült teremtenetek a színpadon. Készült egy nagyon ütős klip is, milyen hangulatban telt a forgatás?

Inti: Mi vagyunk az ország legrenitensebb zenekara, mert a forgatás alatt az őrületbe kergettük a stábot a hülyeségeinkkel és a viccelődéseinkkel, de ettől függetlenül gördülékényen és jó hangulatban telt a forgatás.

Egy interjúban nyilatkoztátok, hogy mivel még mindig ennyire nagy követői táborral rendelkeztek, nekiálltok új dalokat is írni. Ezzel kapcsolatban milyen jövőbeli terveitek vannak?

Az elmúlt tíz évben nem gondolkodtunk új dalok írásában, de az Aréna koncert után nagyon motiváltak lettünk ebben. Szeretnénk a következő években pár új dallal meglepni a közönségünket. Elindítottuk a TNT Youtube csatornánkat, ott a nagykoncertjeink mellett különböző feldolgozásokat szeretnénk majd feltölteni, amit vendég művészekkel készítünk el, illetve ott lesznek majd meghallgathatóak az új dalok és a klippek.

Találkozzunk július 21-n a TNT koncerten és nézd meg a teljes programot itt!

Tovább a programokhoz

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük