websikehealthcheck

 

Július 21. Péntek

17:00 – Nyitó forgatag

Közreműködik: Pavane Zászlóforgató Csoport,
Váci Mazsorettek, Váci Ifjúsági Fúvószenekar

Helyszín: Március 15. tér

18:00 – Váci Ifjúsági Fúvószenekar koncertje

Művészeti vezető: Kápolnai Jenő

Helyszín: Március 15. tér

18:00 – Countaktus Country koncert

Jelenlegi felállásban (a két ős alapító tagon kívül – Nagy Ákos, Wanderlich Béla) Majnik László 2005-től, Hruskó József 2016 januárjától erősíti a négyest.

Stílus – elsősorban country rock, de minden ide tartozó zenei műfajból is játszanak – country blues, pop country, nagyvárosi country, hagyományos amerikai country és a klasszikus bluegrass.

Helyszín: Zenepavilon, Gasztroudvar

18:00 – Rock & Roll party a Panoráma zenekarral

Az együttes tagjai: Tóth János – dob, zenekarvezető, Pantali Gábor – gitár, ének, Bocsányi Tibor – basszusgitár, ének, Schrick László – gitár, ének.

Helyszín: Pannónia Ház udvara

panorama

19:00 – Nyitóhangverseny

Előadja a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, közreműködik a Vox Humana énekkar

Vezényel: Sándor Bence
Szoprán: Vámos Katalin

Műsoron:
J.S. Bach: 3. zenekari szvit – részetek
Handel: Ombra mai fu
Handel: The King shall rejoice (koronázási anthem)
Mozart: Laudate Dominum
Haydn: Te Deum

 

Helyszín: Fehérek temploma

19:00 – Dj Dominique – Fergeteg Party

A Fergeteg Party-ban a ’60-as, ’70-es, ’80-as évek legendás tánczenéi kapják a kiemelt szerepet Dj Dominique vezényletével.

Az egykori slágereket olyan mixek formájában hallhatják, amelyek a régi házibulik hangulatát idézve a fiatalokat is táncra hívják.

Helyszín: Duna-parti nagyszínpad

20:00 – Söndörgő koncert

A Söndörgő a tambura zene egyik legprominensebb képviselője. Az Eredics testvérek által a 90-es évek közepén alapított együttes a saját szerzemények és feldogozásokon túl, elkötelezett előadója a Bartók Béla és Vujicsics Tihamér által összegyűjtött hagyományos délszláv népzenének.

A koncertet a Nemzeti Kulturális Alap Halmos Béla Program Kollégiuma támogatja!

Helyszín: Március 15. tér

20:00 – Utcabál a Derby zenekarral

Ebben a felállásban 10 éve zenélnek együtt. Az ország több pontján felléptek már szórakoztató és táncoló zenéjükkel.

Helyszín: Zenepavilon, Gasztroudvar

20:00 – Varázslatos Olaszország

Sarnielli & Scinilia Duo
ének & zongora koncert

Az olasz opera varázsa című program olasz művészek, Antonio Sarnelli de Silva – bariton és Paolo Scbilia – zongoraművész” előadásában valósul meg. Elbűvölő zenei utazást kínál, amely a nagyszerű olasz életérzést követi végig. Híres operaáriák, románcok és dalok a nemzetközi operarepertoárból: Bellini, Donizetti, Verdi, Tosti, Leoncavallo és nápolyi zeneszerzők.

Helyszín: Zeneiskola

21:00 – TNT koncert

A kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb hazai popduója egy fantasztikus élő nagykoncerttel lepi meg rajongóit. Természetesen felcsendülnek olyan örökzöld klasszikusok, mint a Kicsi gesztenye, a Titkos üzenet vagy a Bele vagyok zúgva. Aki lemarad, az kimarad – és bolond, aki sír ezután.Énekelj, táncolj, szórakozz és éld át újra ezeket a számokat — meglepetés vendégekkel……

Már most mindenki nagyon várja – ugye Te is ott leszel?

Helyszín: Duna-parti nagyszínpad

21:00 – Latte Maffiato

A balassagyarmati Latte Maffiato szalonjazz zenekart 2012-ben alapította Ember Péter (trombita, zongora), Pálmai Krisztián (nagybőgő) és Telek Zoltán (ütőhangszerek). Repertoárjukban elsősorban az 50-es 60-as évek francia, angol, olasz, portugál és magyar slágerei csendülnek fel, de saját dalaik is rendszeresen hallhatók. A könnyed, örömteli nyárestéket színpadra varázsoló csapat műsoraiban megszólaló stílusok a swing, bossa-nova, chanson, és filmzenék.

Helyszín: Pannónia Ház udvara

22:00 – Filtol utcabál

Elsősorban a magyar rock and roll siker dalokat viszi színpadra, eredeti hangszerelésben és látványos Show formájában, mely kitűnő hangulatot teremt bármilyen rendezvényen.

Helyszín: Március 15. tér

23:00 – SickSox koncert

Légvári Nóra – ének, Réthelyi Piroska – ének, Varga Csenge –ének, Juhász Péter- ének,
Gera Domonkos- ének, Berszán Tamás-gitár, Nógrádi Zoltán- gitár, Földvári Zoltán- gitár, Szabó Gergely- billentyű, Kiss Attila-dob, Bartos Ákos-dob, Berszán Domonkos- dob, Sinkó Bence- percussion, Südi Gergely- trombita, Szabó Dénes – szaxofon, Urbán Tamás- basszusgitár, Vajta Mátyás- basszusgitár, Németh Attila- basszusgitár

Helyszín: Duna-parti nagyszínpad