websikehealthcheck

 

Július 21. Péntek

 

17:00 – Nyitó forgatag

Közreműködik: Pavane Zászlóforgató Csoport,
Váci Mazsorettek, Váci Ifjúsági Fúvószenekar

Helyszín: Március 15. tér

18:00 – Váci Ifjúsági Fúvószenekar koncertje

Művészeti vezető: Kápolnai Jenő

Helyszín: Március 15. tér

18:00 – Countaktus Country koncert

Jelenlegi felállásban (a két ős alapító tagon kívül – Nagy Ákos, Wanderlich Béla) Majnik László 2005-től, Hruskó József 2016 januárjától erősíti a négyest.

Stílus – elsősorban country rock, de minden ide tartozó zenei műfajból is játszanak – country blues, pop country, nagyvárosi country, hagyományos amerikai country és a klasszikus bluegrass.

Helyszín: Zenepavilon, Gasztroudvar

18:00 – Rock & Roll party a Panoráma zenekarral

Az együttes tagjai: Tóth János – dob, zenekarvezető, Pantali Gábor – gitár, ének, Bocsányi Tibor – basszusgitár, ének, Schrick László – gitár, ének.

Helyszín: Pannónia Ház udvara

panorama

19:00 – Nyitóhangverseny

Előadja a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, közreműködik a Vox Humana énekkar

Vezényel: Sándor Bence
Szoprán: Vámos Katalin

Műsoron:
J.S. Bach: 3. zenekari szvit – részetek
Handel: Ombra mai fu
Handel: The King shall rejoice (koronázási anthem)
Mozart: Laudate Dominum
Haydn: Te Deum

 

Helyszín: Fehérek temploma

19:00 – Dj Dominique – Fergeteg Party

A Fergeteg Party-ban a ’60-as, ’70-es, ’80-as évek legendás tánczenéi kapják a kiemelt szerepet Dj Dominique vezényletével.

Az egykori slágereket olyan mixek formájában hallhatják, amelyek a régi házibulik hangulatát idézve a fiatalokat is táncra hívják.

Helyszín: Duna-parti nagyszínpad

20:00 – Söndörgő koncert

A Söndörgő a tambura zene egyik legprominensebb képviselője. Az Eredics testvérek által a 90-es évek közepén alapított együttes a saját szerzemények és feldogozásokon túl, elkötelezett előadója a Bartók Béla és Vujicsics Tihamér által összegyűjtött hagyományos délszláv népzenének.

A koncertet a Nemzeti Kulturális Alap Halmos Béla Program Kollégiuma támogatja!

Helyszín: Március 15. tér

20:00 – Utcabál a Derby zenekarral

Ebben a felállásban 10 éve zenélnek együtt. Az ország több pontján felléptek már szórakoztató és táncoló zenéjükkel.

Helyszín: Zenepavilon, Gasztroudvar

20:00 – Varázslatos Olaszország

Sarnielli & Scinilia Duo
ének & zongora koncert

Az olasz opera varázsa című program olasz művészek, Antonio Sarnelli de Silva – bariton és Paolo Scbilia – zongoraművész” előadásában valósul meg. Elbűvölő zenei utazást kínál, amely a nagyszerű olasz életérzést követi végig. Híres operaáriák, románcok és dalok a nemzetközi operarepertoárból: Bellini, Donizetti, Verdi, Tosti, Leoncavallo és nápolyi zeneszerzők.

Helyszín: Zeneiskola

21:00 – TNT koncert

A kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb hazai popduója egy fantasztikus élő nagykoncerttel lepi meg rajongóit. Természetesen felcsendülnek olyan örökzöld klasszikusok, mint a Kicsi gesztenye, a Titkos üzenet vagy a Bele vagyok zúgva. Aki lemarad, az kimarad – és bolond, aki sír ezután.Énekelj, táncolj, szórakozz és éld át újra ezeket a számokat — meglepetés vendégekkel……

Már most mindenki nagyon várja – ugye Te is ott leszel?

Helyszín: Duna-parti nagyszínpad

21:00 – Latte Maffiato

A balassagyarmati Latte Maffiato szalonjazz zenekart 2012-ben alapította Ember Péter (trombita, zongora), Pálmai Krisztián (nagybőgő) és Telek Zoltán (ütőhangszerek). Repertoárjukban elsősorban az 50-es 60-as évek francia, angol, olasz, portugál és magyar slágerei csendülnek fel, de saját dalaik is rendszeresen hallhatók. A könnyed, örömteli nyárestéket színpadra varázsoló csapat műsoraiban megszólaló stílusok a swing, bossa-nova, chanson, és filmzenék.

Helyszín: Pannónia Ház udvara

22:00 – Filtol utcabál

Elsősorban a magyar rock and roll siker dalokat viszi színpadra, eredeti hangszerelésben és látványos Show formájában, mely kitűnő hangulatot teremt bármilyen rendezvényen.

Helyszín: Március 15. tér

22:00 – Undög

Két éve alapította a zenekart Bihari Gergely, aki ritmusgitározik Czombos Mátyás dobossal, és Simák Kristóf basszusgitárossal, azóta kíbővültek Asztalos Bencével, aki énekel és szólógitározik. Egy klasszikus rockfelállás lett az övék.

Zenéik meglehetősen sokszínűek, több műfajban alkotnak, rengeteg zenekar volt hatással rájuk, többek között a Nirvana, a Guns N’ Roses, a Black Sabbath, a Kispál és a Borz.

Helyszín: Zenepavilon, Gasztroudvar

22:30 – DJ Henryk

Henryk 13 éve kezdte pályafutását, több sikeres Dj verseny után. Dj szettje alatt örömmel ugrál az időben, így minden korosztály megtalálja a kedvenc stílusát.
A jelmondata: „Régi és az új, tehát a régi dalok új köntösben.”

Helyszín: Duna-parti nagyszínpad

Váci Világi Vigalom - 2023 - Programok - DJ Henryk

23:00 – SickSox koncert

Légvári Nóra – ének, Réthelyi Piroska – ének, Varga Csenge –ének, Juhász Péter- ének,
Gera Domonkos- ének, Berszán Tamás-gitár, Nógrádi Zoltán- gitár, Földvári Zoltán- gitár, Szabó Gergely- billentyű, Kiss Attila-dob, Bartos Ákos-dob, Berszán Domonkos- dob, Sinkó Bence- percussion, Südi Gergely- trombita, Szabó Dénes – szaxofon, Urbán Tamás- basszusgitár, Vajta Mátyás- basszusgitár, Németh Attila- basszusgitár

Helyszín: Duna-parti nagyszínpad